snartsnartsnart

Snart er det eksamen - det vil si, snart er det en endelse på denne fransken. Det er jo ingen hemmelighet at jeg har hatet studiet jeg valgte, årsstudiumet i fransk, men til jul kan jeg endelig bytte. Om det blir nye emner ved uio innen kriminologi, sosialantropologi & media, eller om det blir jobbing & frivillighetsarbeid i Afrika er fortsatt litt usikkert. Akkurat nå, må jeg innrømme at det frister å kaste seg ut i det ukjente. å jobbe med foreldreløse barn, lære bort engelsk til fremtidens unge ledere, jobbe nært med eksotiske dyr & oppleve en helt ny verden - få helt nye perspektiver. å føle at jeg gjør noe nyttig for noen andre, sette noen andres liv foran sitt eget, være en del av noe stort. å få se en helt ny verden, møte en helt ny kultur & hjelpe mennesker som har mindre enn det vi har i Norge. å vite at jeg gjør noens liv litt lettere, om det så bare er for en dag. å gi noe av meg selv, for det gir også meg så utrolig mye.

Akkurat nå, føles det mer verdifullt enn tre nye emner i spennende fag jeg egentlig ikke får så mye utnytte av. Men, vi får se hva lånekassen føler.
(our secret for now)

- Veronica 

Kommentarer

 1. Send meg en post-brev fra Afrika ;) Det er riktig, fransk på universitetet er kjedelig :/

  en franskmann :)

  SvarSlett
 2. Will do! Jaa, det er det altså, super kjedelig :/ Skulle bare bodd i Frankrike i stedet! Men da blir det kanskje Afrikaa, gjør jo ikke noe det heller :D

  SvarSlett
 3. kom til Caen neste år :)

  SvarSlett
 4. hehe, ja kanskje det :) Africa først!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg