GOODBYE NEWCASTLE

Det var virkelig en opplevelse å få bo på "dorm" ved et britisk universitet! Nå sitter jeg her hjemme i Oslo igjen og merker hvor mye jeg allerede savner det. Bare hvor mye de opplever sammen, det å bo sammen, dra ut sammen hele tiden (for det skjer jo noe hver eneste uke, flere ganger i uken for dem som vil) & å ha movienights med folka fra flat'en ved siden av og under. Hvordan alle deler alt med hverandre - til og med "felles" alkohol, noe som heller aldri ville skjedd her i Norge. Hvor billig alt var der i forhold til Oslo som er latterlig dyrt. Å lage mat sammen & faktisk ha en samtale med de man bor med i forhold til min samboer jeg ikke snakker med i det hele tatt. Ah, ord kan egentlig ikke beskrive hvordan det uni livet er. Man må bare oppleve det selv. Så takk for opplevelsen & jeg savner fine Mari allerede. Jeg skal helt klart begynne på mitt personal statement & komme meg "across the pond" neste år!

Kisses, 

- Veronica 

Kommentarer

 1. ÅÅå, så gøy Veronica! Tenk så herlig å bo i England :D

  SvarSlett
 2. Jaaa i know :D haha, må bare finne ut av akkurat hva jeg vil studere da! Det evige spørsmålet! haha :) Hva er dine planer neste år?

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, ja sant! Men du finner nok ut noe :)
   Hmm, skal være hjemme et halvt år, og så studere til høsten, Oslo eller london eller trondheim eller noe annet. Don't know.

   Slett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg