En sunn dag

For tiden går det mye i eksamenslesing (puh) og å holde motivasjonen oppe for å fullføre all lesingen. Dermed blir det lange dager på lesesalen - men det har blitt litt enklere ved å ha fokus på å legge inn pauser i løpet av dagen som inneholder opplevelser som gir indre glede, blant annet gitarspill, trening ute og å være med de fine venninnene. 

Etter å ha bodd med flere jenter som er mat-interesserte en god stund nå, så har det også påvirket min mat-glede fra å være svært lite interessert i å lage mat (og syns det er ufattelig kjedelig) til å faktisk syntes det er litt morsomt å lage ordentlige måltider (selv når man er student) og god mat! 
Slik at dagen i dag har gått i havregrøt, omelett til lunsj, yoghurt - musli - honning, karbonader, brødskiver og litt nøttekos her på lesesalen på kveldstid. Dagens middag ble veldig enkel på lesesalen, mens gårsdagens middagen ble kylling, grønnsaker & til og med en god kyllingsaus! Så nå går det aller mest i ulike fiske- og kyllingretter til middag, og mer variasjon i måltidene resten av dagen, som faktisk gir litt hverdagsglede på lesesalen. 


Nå er snart leseøkten på Stein Rokkans over - da blir det forhåpentligvis en god nattssøvn før en deilig yoga time med Guro i morgen kvart på 8!  


- Veronica 


Kommentarer

Populære innlegg